Hírek 2/14

Van egy-két online marketing eszköz amivel mindenki tisztában van, és van jópár aminek az ismerete még a marketing szakemberek körében is ritka, de nem is lehet elvárni, és nem is szükséges az összeset használni a mindennapi munkához.  Összegyűjtöttük most a legfontosabbakat.

A Facebook posztokat megírni mindig tud egy kicsit kellemetlen feladat lenni. Ki kellene tenni valamit, de most nincs ötlet, vagy épp csak cicás mémek jutnak eszembe. Lehet ki kéne adni, de nem akarsz sokat fizetni érte, elvégre csak "posztolgatni" kell, bárki meg tudja csinálni.

Segítünk abban, hogyan tervezd meg a Facebook posztjaidat és bízunk benne, hogy a cikk végére látni fogod, hogy ez nem is olyan könnyű munka.

Lassan, biztonságosan elkezd újraindulni az élet, egyre több cég nyithat ki megfelelő higiéniai szabályok mellett. Lehet már látni a fényt az alagút végén, ami neked azt is jelenti, hogy a marketing rendszereidet is el kell kezdened szép lassan újra felépítened.

Nehéz időkben mindenkinél eljön az a pillanat, amikor a költségeit szeretné megvágni. Ebből nem aradhat ki a marketingköltés se, de a sok olvasott cikk arról szól, hogy ehhez mégse nyúljunk hozzá. 

Akkor most mi legyen? Lejjebb vegyük? Meghagyjuk? Kivárjunk?  Olvasd el a véleményünket a témáról...