Hírek 4/19


Online marketing stratégiáról sokan beszélnek, sok cikket lehet találni a témában, hogy hogyan csináld, mi szerepeljen benne, stb. Ezek mind hasznos anyagok, tartalmazzák az eszközöket, csatornákat, a marketing tankönyvben tanult 4P és 7P dolgokat, árstratégiát, de a tényleges feladataidat nem biztos. Összeraktunk egy a KKV-k számára használható online marketing stratégiáról szóló cikket, ami kézzel fogható ötleteket, megoldásokat tartalmaz még számodra is.


A termékpiramis egy egyszerű dolog és valószínűleg már neked is megvan, mégsem használják ki sokan a benne rejlő lehetőségeket.

A termékpiramis lényege, hogy a saját termékeidet (vagy szolgáltatásaidat) egy piramis rendszerbe berendezed egészen az ingyenes terméktől a luxus, premium termékig. Utána marketing oldalról csupán annyi feladatod van, hogy erre egy sales funnelt építész, majd utána hátradőlsz. 

 

 Mi az a Brand?

Van a cégednek brandje? Tudod hogyan határozható meg? Brand nélkül biztosan nem fognak nálad vásárolni. Olvass tovább, hogy ne szalassz el több vásárlót!