Tanuljunk remarketinget - IV. rész

Rakj össze ottthon már letesztelt remarketing kampányokat könnyedén

A héten már elég sokat beszéltem neked a remarketing lehetőségeiről, arról, hogy hogyan és hol fogod tudni ezt elsajátítani. Tudd, hogy miért van rá szükséged, mennyi elveszett látgatóból tudsz vevőt készíteni.

Arról is beszéltünk, hogy igazából nehezen tudod megszerezni az ezekhez szükséges tudást, és amikor meg is tanultad már a technikai beállításokat, akkor is van még egy kis akadályod: ki kell találnod a kampányokat, le kell modellezned kinek, mikor és mi jelenjen meg.

Tehát

Egy olyan összeszerelési útmutatóra van szükséged, amelyben a legmenőbb és jól működő remarketing kampányokat tudod összerakni lépésről-lépésre.

Ezt készítettem el, és azért kapod meg ezt az e-mailt is ilyen későn, mert ma még mindig dolgoztam az útmmutatón. (Ma már nem is lesz rendelés, mert igazából péntek este van - ilyenkor kb. csak én dolgozom).

Két dolog miatt is elkészült ez az anyag:

Egyik: az előző hónapojban úgy láttam egy ingyenes ebook apropóján, hogy óriási igény van a remarketingre. Szeretnétek használni, de nem tudjátok, hogyan kell és miért is jó ez. 

Másik: Eljött az idő sajnos, hogy én is belépjek az infotermékek piacára, és ehhez valami hiányterméket kellett keresnem. 182 oldalas lett ez az apró hiánytermék.

Mi tud az összeszerelési útmtató?

  • Benne van a lényeg a remarketingről, mi is ez és mit érdemes tudni róla. Nem írtam róla hosszan, hiszen ezt már tudod, ehelyett viszont leírtam, hogyan csináltam én, hogyan kattintgattam össze magamnak és az ügyfeleimnek. Ez alapján te is össze fogod tudni kattintgatni.
  • Összeszedtem 16 db remarketing kampány ötletet (az ebook-ban 13 volt, és ebben vannak újak is), leírtam, hogyan működik és adtam benne pár tippet. Ha elolvasod egy kicsit átgondolod, pillanatok alatt a saját vállalkozásodra tudod fordítani az ötleteket.
  • És utána össze is tudod szerelni magadnak a lépésről-lépésre útmutatóknak megfelelően. A 16 remarketing kampány 182 oldalon fért el, és ebben benne van az AdWords és Facebook beállítási útmutató is, vagyis nem kapsz kézhez félkész anyagot, bármelyik hálózaton megcsinálhatod.2017-05-24_2340_001

Így néznek ki az útmutatók

A kampányok segítségével pedig

  1. Nőni fog az adatbázisod, és megfelelő időben a legrelevánsabb közönségednek fogsz olcsóbban és hatékonyabban kampányolni
  2. Újravásárlásra tudod bíztatni azokat, akik már jártak a weboldaladon, de nem vettek semmit.
  3. Befejezik a vásárlást azok is, akik eddig csak a kosárba tették a terméküket.

És mindezt gyorsan össze fogod tudni szerelni magadnak az útmutató egyszerűsége és érthetősége miatt.

Szeretnéd te is használni? Kattints ide és nézd meg, mit is tud még a Remarketing összeszerelési útmutató. Adok egy kis kedvezményt, és teleraklak bónuszokkal is, amiből az egyik egy e-mailes ügyfélszolgálat lesz, amit az útmutatóval kapcsolatban használhatsz fel.

Kéred?